20+ instruktør hold hver uge - ny holdplan klar

20+ instruktørhold hver uge hos Pulse Fitness!

Nu er det nye efterårsprogram for den nye holdsal klar og holdene starter allerede i næste uge. Alle hold er lagt ind i Pulse Fitness App'en, så alle der er medlem kan tilmelde sig. Alle der har et fuldtidsmedlemskab, kan tilmelde sig ubegrænset antal hold hver uge !

 

Programmet indeholder hold for alle niveauer og lidt for enhver smag. Vi er igang med at planlægge flere nye hold for "vintersæsongen" bl.a. TRX, indendørs Zumba og flere morgenhold.

 

Efterårsprogrammet for den nye holdsal er:

 

Mandag:

09:00 - 10:00 - StramOp/Styrke - Begynder

17:15 - 18:15 - StramOp/Styrke - Begynder

18:30 - 19:30 - HIIT - Let Øvet/ Øvet

 

Tirsdag:

17:30 - 18:30 - Pump/Bodytoning - Let Øvet

19:00 - 20:00 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet

 

Onsdag:

09:00 - 10:00 - StramOp/Styrke - Begynder

17:15 - 18:15 - StramOp/Styrke - Begynder

18:30 - 19:30 - Cirkeltræning - Let Øvet

 

Torsdag:

17:30 - 18:30 - Pump/Bodytoning - Let Øvet

19:00 - 20:00 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet

 

Lørdag:

09:00-10:00 - Cirkeltræning - Let Øvet

 

Ud over ovenstående har vi 3 udendørshold OpenAir hold i Solrød hver uge, 3 Spinning/Bike hold i den nye bikesal hver uge, 2 udendørs Landevejscyklings hold og 2 ugentlige "pop-up" Zumba hold!

 

Skriv til os hvis du vil komme forbi til en gratis prøvetræning!

Grand Opening Lørdag 12. September af ny holdsal

Grand Opening Event Lørdag 12. september af Pulse Fitness' nye store holdsal!
Kom med og oplev den nye holdsal på lørdag. Book dig med på en af 4 hold:
08:00 - 09:15 - Pump - Let Øvet
09:30 - 10:15 - Stram Op - Begynder
10:30 - 11:15 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet
11:30 - 12:00 - HIIT - Let Øvet

Tilmedling via Pulse Fitness App'en eller send en besked til os på info(a)pulsefitness.dk hvis du vil med til en prøvetræning eller du vil have en ven/venninde med!

Information og retningslinjer klar

Publiceret onsdag 10. juni

Så er retningslinjene for genåbning af Fitness centre kommet og vi har samlet vigtig information og retningslinjer som du bør læse inden du kommer op og træner hos os her

 

Vi åbner på torsdag kl. 05:00

Publiceret søndag 7. juni

Retningslinjene kom idag og vi er i fuld gang med at implementere de nødvendige tiltag for at vi kan åbne centeret så I kan træne sikkert og med klar information om hvad som forventes af jer som medlemmer.

Inden åbning vil vi melde ud hvilke retningslinjer der gælder i centeret.

I første omgang, vil vi ikke åbne for indendørshold med instruktør, men udvide udendørshold til mange flere deltagere - da vi nu kan være op til 50 per hold. Der vil være mulighed for virtuel træning i både hold og bikesalen som tidligere, men med en begrænsning på max antal i hver sal. Der er over 450 virtuellehold at vælge mellem i holdsalen og over 150 bikehold at vælge i bikesalen! Landevejsholdene kører også videre som før.

Vi må desværre ikke have måtter fremme, så her må du medbringe din egen (hvis du ønsker at bruge en). Så hvis du ikke har en, så vurder at anskaffe dig en nu.

Vi har allerede fået rykket lidt rundt på maskiner og udstyr (som du kan se på videoen), men der skal endnu mere afstand, så vi rykker lidt mere rundt inden vi åbner. Torsdag morgen 05:00 er vi helt klar til at ønske dig velkommen igen!!
Beste hilsener fra alle os i Pulse Fitness Havdrup

Summer Fit - 4 ugers videotræningsforløb

Publiceret 5 juni 2020


Sommer Fit - 4 ugers videotræningsforløb

Nu kan du være med på vores helt nye 4 ugers videotræningsforløb som vi har givet navnet "Summer Fit".

Celine og Morten tager dig igennem 12 træningsvideoer med en varighed på 25-40 minutter. De første 6 træningsvideoer er nu live i Pulse Fitness App'en under et nyt menupunkt som heder "Summer Fit Workout Videos". 
Programmet er sat op så alle gerne skulle kunne være med. Så tag din bedre halvdel eller andre familie medlemmer med!

Alle video'er er bygget op rundt Tabata/HIIT træning, hvor hvert set består af 8 øvelser som man udfører i 20-30 sekunder, med en kort 5 sekunders pause imellem. 

Uge 1 består af Video 1-3 som består af 4 set med 8x20 sekunders øvelser
Uge 2 består af Video 4-6 som består af 5 set med 8x20 sekunders øvelser

Uge 3 og 4 er under udarbejdelse og bliver lanceret så snart de er klare :-) 

Ud over 3 ugentlige træninger, så opfordrer vi alle som er med til at gå/løbe 30 minutter hver dag. Dette vil give dig mere energi, bedre kondition, bedre søvn og masse andet godt for dit helbred! Du kan selv registere dine træninger og aktivitet i App'en under "My Workout" og tryk på "+" og "registrer fri aktivitet"

Får du ikke tid til 3 træninger om ugen, så er du bare med på det du har tid til! Ønsker du at træne mere i en uge, så er der flere træningsvideoer under menupunktet "Workout videos" - giv den gas!

Vi ser frem til at se dig til første træning meget snart!


Lukkeperioden forlænget til August

Publiceret 20 maj 2020

Pulse Fitness følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger tæt, hvilket betyder, at vi nu holder vores center lukket over sommeren. Vi vil være del af fase 4 af genåbningen - som nu er planlagt til at starte i primo august. 

Vi har den 14. april sendt en mail til alle medlemmer, hvor vi bad dig som medlem tage stilling til, hvordan du ønsker, at dit medlemskab skal fortsætte i lukkeperioden. 

Dit valg vil fortsætte til vi åbner igen. Vi sætter stor pris på den støtte du har vist os indtil videre og den videre støtte til vi åbner igen! 

Hvis du har valgt et Digitalt eller at beholde dit fulde medlemskab, så har du adgang til alle vores digitale træningsprogrammer og video'er, samt udendørshold hele sommeren.

Hvis du har nogle spørgsmål - skriv til os på info(a)pulsefitness.dk

Pulse Fitness Personale

Nyt torsdagshold udendørs og nye video'er

Publiceret 9 maj 2020

Åbningen af udendørshold har gået rigtig godt og efter intern evaluering åbner vi nu op for endnu et hold. Alle deltagere har været rigtig gode til at holde afstand og følge instruktørens anvisninger - det er vi glade for. 

Torsdag 14 maj starter vi derfor et Cirkel/Styrketræning hold mere op kl. 19 i Havdrup.

Baseret på regeringens seneste retningslinjer, så fortsætter vi med max 9 deltagere på hvert hold. Vi holder løbende øje med ventelister på holdene og vil vurdere at åbne flere hold op, hvis der er efterspørgsel.  

Nye videoer

Der er kommet 2 nye træningsvideo'er i App'en:

Familie Tabata/styrketræning
Bliv med Michael og Asger på denne Tabata træning med 3 runder med 4 forskellige øvelser i hver runde. På mange øvelser vises en hård og en let variation af øvelsen, så alle kan være med.

Slow flow yoga - Følg Åndedrættet
Bliv med Louise på en blid yogaserie hvor du bruger åndedrættets start og slut til at bevæge dig fra stilling til stilling. Serien er god, som en blid morgenserie til at vække kroppen, eller hvis du blot har brug for rolig bevægelse af kroppen.

God træning!

Udendørshold starter op Søndag 26 April

Publiceret 24. april 2020

Udendørshold starter på søndag!
Regeringen har tidligere på ugen åbnet op for at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholde mindre hold i grupper. Vi åbner derfor op for udvalgte udendørshold på op til 9 deltagere (plus instruktør) på søndag.

Alle hold vil følge de krav og anbefalinger som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort og alle instruktører vil få gennemgang af dette inden opstart.

Hvis du ønsker at deltage på et hold, så er der også nogle vigtig instruktioner du skal følge. De finder du nederst i denne post.

Nedenfor er holdplanen den første uge. Hvis der er behov og tilslutning, deltagerne kan følge instruktioner givet, og vi evaluerer at det er forsvarlig at fortsætte, så vil vi åbne op for flere hold ugerne som kommer. Ønsker du ikke at t"age chancen" med at mødes til træning udenfor, så har du adgang til træningsprogrammer og træningsvideoer i App'en. Idag kommer der 2 nye videoer - en Yoga Flow og en HIIT for begyndere. Holderne vil være af 50 min varighed.

Holdplan:

Havdrup:
Søndag 1000-1050 - HIIT Crozz - Helene
Onsdag 0900-0950 - Cirkel/styrke - Pouline
Torsdag 1530-1620 - Ungdom/Teen Crozz - Rasmus
Torsdag 1800-1900 - Teknik - Cykling på Landevej - Betina

Solrød:
Mandag 1730-1830 - OpenAir Styrke/Kondition- Michael
Onsdag 1800-1850 - OpenAir Styrke/Kondition - Michael
Lørdag 0930-1020 - OpenAir Styrke/Kondition - Michael

Vigtige instruktioner du skal følge som deltager på undendørshold:
- vær omklædt hjemmefra
- Hold god afstand
- hils ikke med berøring
- medbring egen måtte/liggeunderlag og vand
- ankom lige inden start - og forlad området lige efter træning
- følg instruktørens anvisninger

Der vil i første omgang ikke være brug af noget udstyr på udendørsholdene og deltagere skal selv have en måtte med til træning.

Holdene er tilgængelig for tilmelding i app'en nu for alle med et aktivt digitalt eller fuldt medlemskab.

Ser frem til at se jer igen!

 

Corona Opdatering

Publiceret 27 marts 2020  

Kære Medlemmer

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af Danmark inklusive alle træningscentre frem til d. 13 April, har Pulse Fitness følgende informationer til dig som medlem.

Vi står alle overfor en udfordring som ingen af os tidligere har været i. Pulse Fitness er en lille og relativt nystartet virksomhed, uden den store økonomisk ballast. Vi gør alt for at vores dejlige lokale center i Havdrup, medlemmer og medarbejdere, kommer så godt igennem denne periode, som muligt. Vi har sat os ind i og vil søge de hjælpe pakker regeringen har vedtaget, men vi ved fortsat ikke hvor omfattende hjælpen til fitnessbranchen er og hvornår den når frem.

For at opretholde nødvendig likviditet til at betale de fast udgifter og sikre videre drift, har vi sendt opkrævning for fuldt medlemskab for April måned. Pulse Fitness er ikke ejet af en kapital fond, som kan trække på store økonomiske reserver, derfor vil vi bede jer have tålmodighed, indtil vi har overblik over den økonomiske situation og kan begynde at kompensere jer for indbetalt kontingent.

Når vi har fået svar på vores ansøgninger til regeringens hjælpepakker, vil vi komme med en udmelding om kompensation for den periode regeringen har påbudt centeret har været lukket.

Vi vil komme med en ny opdatering senest den 13. April.

På forhånd tak for din støtte og forståelse!

Træningshilsner

Pulse Fitness Teamet

Vi tager Coronavirussen seriøst

Publiceret 10 marts 2020   

Vi tager smittefaren af Coronavirussen meget alvorligt, og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Her kan du læse mere om hvilke tiltag vi har sat i gang i centeret, og hvad du som medlem bør gøre.

3 nye hold - Zumba, Yoga Stræk og Step Freestyle

 

Publiseret 22. august 2019


Allerede på søndag den 25.8 kan du komme til en gratis prøvetime af de 3 nye hold der starter i september hos Fin Form i Havdrup. Holdene den 25/8 er planlagt som følger:

 

 • Step Freestyle - kl. 09-10
 • Yoga Stræk - kl. 10-11
 • Zumba Fitness - kl. 11-12

 

Tilmelding sker ved at du sender en mail til info(at)finformhavdrup.dk eller ved at sende en SMS/ringe til 31 40 70 50.

 

Step FreestyleHer er en kort beskrivelse af de 3 nye hold:

Zumba Fitness - Zumba er for dig, der vil have det sjovt samtidig med, at du forbrænder masser af kalorier.  Der er garanti for sved, smil og gode rytmer. Vi skal vrikke med hofterne og være lidt lækre.

Tidspunkt: torsdage kl. 10-11

 

Yoga Stræk - består af en række strækøvelser for hele kroppen, bl.a. med inspiration fra forskellige yogaøvelser, og der afsluttes med afspænding og/eller meditation. Vi sætter tempoet ned og giver os selv tid til at slappe af i både krop og sind.

Tidspunkt: onsdage kl. 17:30-18:30

 

Step Freestyle - består af en lille koreografi på og omkring Step-bænken, som langsomt bygges op og som kan tilpasses alle niveauer fra begynder til øvet. Vi får sved på panden og smil på læben til god musik.

Tidspunkt: onsdage kl. 18:30-19:30

 

Ud over de nye hold, vil vi fortsætte med de mange eksisterende hold som bl.a. Pump, Bodytoning, Cirkeltræning, Udendørs styrketræning, HIIT, Spinning/Bike og PowerWalk. Se hele holdplanen her:

 

 

2 TeenCross hold hver uge

Publiseret 1. august 2019

Er du mellem 12 og 17 år og har lyst til at prøve CrossFit?

Fin Form Havdrup har nu 2 TeenCross hold hver uge - Mandag og Onsdag 1630-1730

Lige nu kan prøve 6 ugers TeenCross og gratis træning i Fin Form for kun 269,- 

Ingen binding, ingen oprettelse

Tag kontakt med receptionen for indmelding via e-mail, mobil eller kom forbi mandag-fredag 16-19!

NYHED: "Kom igang med Løb" - nyt hold i Havdrup

Publiseret 22. april 2019

Har du altid haft lyst til at kunne løbe 5 km? Vil du igang med løb? 

Så er OpenAirFit og Fin Form's nye udendørs løbehold måske noget for dig. 

Tirsdag 30 april kl. 19 starter det nye hold op. Michael Kaa er træner. 

Michael er uddannet løbecoach og har 20+ års erfaring som træner og underviser. 

Som deltager på holdet vil du få undervisning i løbeteknik.

Vi mødes på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup.

2 nye udendørshold i Havdrup

Publiseret 15. april 2019

Efter påske starter vi 2 nye udendørshold:

 • Raw Udendørstræning - Tirsdage 18-19
 • Cross-Fitness - Søndage 10-11

  Raw udendørstræning er et hold der kombinerer styrke og konditionsøvelse. 

  Cross-Fitness holdet vil være en program-udvidelse i forhold til torsdags Cross-holdet vi allerede har i Havdrup. Vi har 2 nye instruktører til søndagsholdet - Christoffer og Helen. Nogle af jer kender Christoffer - som har været en fast del af torsdagsholdet - og Helene er vores nye Cross instruktør.

  Efter denne udvidelsen af programmet, vil vi have 3 udendørshold om ugen i Havdrup - Tirsdag, Torsdag og Søndag!

Landevejs cykling - 2 ugentlige hold efter påske

 

Fin Form starter 2 ugentlige landevejscykelhold op efter Påske. 

Der vil være et hold onsdag kl. 18 og et Søndag kl. 0930. 

Holderne starter onsdag 24/4

Kom til informationsmøde lørdag 20/4 kl. 11 hos Fin Form på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup.

Tilmelding per e-mail info@finformhavdrup.dk eller ring 31 40 70 50. 

 

Åbent hus, gratis hold og 1-års fødselsdag på søndag

 

Fin Form i Havdrup fejrer 1-års fødselsdag på søndag den 2. december med åbent hus fra 10-16.

Kom og få en rundvisning i centeret, en gratis prøvetræning eller prøv et af vores forskellige fødselsdags hold.

Fra kl. 10 har vi lagt ind 8 forskellige hold à 30 minutter - så du og evt. en ven kan få en gratis smagsprøve.

 

Tilmelding sker ved at du sender en mail til info(at)finformhavdrup.dk eller ved at sende en SMS/ringe til 31 40 70 50.

 

Fødselsdagshold søndag 2. december:

 

Kl. 10:00 - 10:30 - HIIT/Fatburn - Anya
Kl. 10:30 - 11:00 – Bike Letøvet - Niels
Kl. 11:00 - 11:30 - Walk - Anya
Kl. 11:30 - 12:00 - Bike Letøvet - 80/90'er fest - Daniel
Kl. 12:30 - 13:00 - Bike Begynder - Bettina
Kl. 13:00 - 13:30 - Pump - Pouline
Kl. 13:30 – 14:00 - Bike Fatburn / LowIntensity - Lars
Kl. 14:00 - 14:30 - Cirkeltræning / Styrke – Pouline

 

Der vil være gratis smagsprøver fra Bodylab,  Barebells og Nutramino.

Keep moving hold

 

PULSE Fitness tilbyder flere formiddagshold og week-end hold og nu også et nyt hold med navnet Keep moving

Keep moving holdet er designet til dig som ønsker at holde dig i form, samt 

have sjovt og socialt samvær med andre mennesker. Efter opvarmningen, laver vi forskellige øvelser med inspiration fra cirkeltræning, interval træning og funktionel træning. 

Efter timen hygger vi med en kop kaffe i café område. 

Ønsker du at komme med til en gratis prøvetime, skriv til os via e-mail eller ring 31 40 70 50. 

 

 

Har du lyst til at få en introduktion til Mindfulness?

Hos Fin Form i Havdrup har du nu mulighed for at afprøve 4 sessioner hver torsdag fra kl. 17.30 – 19.00. Første hold starter torsdag 13. september og sidste hold er den 4. oktober.

I forløbet får du indblik i og mulighed for, at afprøve Mindfulness og dens mange gode egenskaber og effekter.

 

Hvad er Mindfulness:

Mindfulness kan oversættes med at være bevidst nærværende i nuet. Mindfulness er at øve vores evne til at være til stede i nuet, med fuld opmærksomhed på det der foregår i og omkring os. Mindfulness er træning i bevidst at kunne kontrollere sin opmærksomhed i stedet for at lade tanker, følelser, kropslige fornemmelser og smerter styre din tilværelse.

Ved at træne vores opmærksomhed og evnen til at være tilstede i nuet, bliver vi bedre til at lægge mærke til tidspunkter, hvor vi ikke er til stede i nuet, og hvor vi lader os styre af vores automatpilot. Ved at øve os i at kontrollere vores tanker og opmærksomhed, har vi større mulighed for at tage styringen over vores liv, for dermed at opnå større velvære og tilfredshed.

 

Hvem henvender Mindfulness sig til:

Mindfulness henvender sig til alle, som har lyst til at træne sin mentale sundhed og øge sin modstandskraft.

Der findes en lang række dokumenteret forskning som viser, at regelmæssig mindfulnesstræning kan være hjælpsom og helbredende for mennesker med bl.a. stress, angst, smerter og depression.

 

Indhold:

I de 4 sessioner vil du få indblik i Mindfulness både i teori og i praksis. Vi skal øve forskellige meditations- og afslapningsteknikker, og til hver session vil der også være indlagt 15-20 minutters guidet mindful yoga. Mindful yoga er blide og nænsomme øvelser udført langsomt med fokus på krop og åndedræt.

 

Pris for 4 sessioner à 1,5 time:

Medlemmer: 250,-

Ikke medlemmer: 500,-

 

Medbring:

Løstsiddende og behageligt tøj anbefales. Yogamåtte og tæppe til at lægge over sig er tilgængelig i holdsalen.

 

Tilmelding:

Send en mail til info@finformhavdrup.dk,  ring 31 40 70 50 eller kom forbi receptionen i vores bemandede åbningstider.