Om PULSE Fitness

PULSE Fitness er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune. Vi åbnet første gang i december 2017 under navnet Fin Form, men skiftet navn til PULSE Fitness i december 2019.

Hvorfor vælge PULSE Fitness?
PULSE er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop jer i bedre form.

De faglige værdier
PULSE Fitness i Havdrup er bemandet ca. 35 timer om ugen med primært voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, Styrketræning, Cirkeltræning, Mave/Ryg, Zumba, Cross Fitness, Biking, m.m. Alle nye medlemmer få et gratis 40 dages introforløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og hjælper dig igang med at nå dine mål. 

De bløde værdier
I PULSE mener vi at det skal være sjovt at træne. Vi går meget op i det sociale rundt træning og derfor er det altid gratis frisk kaffe i caféområdet. 

Faciliteter
I PULSE Fitness har vi 550 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, holdsal, bikesal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Vi har nyere udstyr fra Cybex som løbende bliver vedligeholdt.