Styrketræning

Hvis du ønsker synlige resultater af din træning, er styrketræning vejen.

Styrketræning har en meget positiv effekt på kroppen på mange områder.
Styrketræning er godt for dig der ønsker at bevare eller øge din muskelmasse, styrke dine knogler og sener. Styrketræning kan samtidig bruges til genoptræning af skader og forebyggelse af samme.

Det er bevist at vores muskelmasse gradvist begynder at forsvinde allerede ved 25 års alderen, derfor er styrke træning med til at holde din krop ung.

Udover dette fænomen, er regelmæssig styrketræning også den sikre vej til en slank krop. Muskel masse kræver mere energi af kroppen end fedt, det betyder at en øget muskelmasse vil hjælpe dig på vej til en sund, veltrænet og slank krop.

Dagligdagens gøremål som rengøring og andet fysisk arbejde er rigtig godt, men vil man være sikker på at komme alle kroppens muskler igennem og styrke dem på en sikker, funktionel og effektiv måde er styrketræning oplagt.

I PULSE Fitness vil du få lagt et træningsprogram der passer lige netop til dine behov og ønsker. Du kan også vælge at få en personlig træner tilknyttet så du er sikker på dit program aldrig bliver kedeligt.

Læs mere om personlig træner her